Abonnementen

Menu
P


Bent u opzoek naar een stukje gemak? Dan bieden onze abonnementen wellicht een uitkomst!

Hieronder kunt u kiezen uit een aantal abonnementen. Met deze abonnementen zullen wij standaard elke maand een pakket naar u versturen, met een wisselende samenstelling. Zo komen uw konijnen nooit iets tekort en grijpt u niet meer mis.
 

Hoe werkt het?

Voorbeeld: U betaald uw pakket eind mei, dan krijgt u uw pakket begin juni geleverd .

U kunt ons vooraf een email sturen, wanneer u een maand wenst over te slaan, uw pakket(ten) wilt veranderen of wanneer u uw abonnement volledig wenst te beƫindigen.

 

Wilt u elke maand extra producten bij uw maand abonnement?
Ook dat is mogelijk. Plaatst u deze extra producten simpelweg in uw bestelwagentje, samen met uw maand abonnement. Wij regelen de rest voor u.

 

Verzendkosten:
Komt u onder de 39 euro uit? Dan komt er 5,95 euro verzendkosten bij voor een verzending binnen NL. Woont u in het buitenland? Bekijkt u dan even onze bezorg informatie.
Komt u boven de 39 euro uit? Dan krijgt u binnen Nederland de verzendkosten van ons cadeau. Woont u in het buitenland? Dan krijgt u 5 euro korting op de verzendkosten naar uw land.

 

Donaties aan asieldieren:
Met het bestellen van 1 of meerdere abonnementen, helpt u automatisch mee met het ondersteunen van de asieldieren die dit nodig hebben, zonder dat het u extra kost! Wij doneren namelijk standaard vanuit onze winst, dus ook met deze abonnementen.

 


Maandelijkse Hooi box
Diverse hooi varianten
Prijs: EUR 17,50
Voorraad: 47


Maandelijkse Kruiden box
Diverse kruiden
Prijs: EUR 16,00
Voorraad: 50


Maandelijkse Snack & Play box
Speelgoed en snacks
Prijs: EUR 18,00
Voorraad: 50


Maandelijkse All-in box
Alle pakketten + biks in 1!
Prijs: EUR 73,00
Voorraad: 50


Produkt