Onze leveringsvoorwaarden

Menu
P

Bezorging:

Zie het kopje bezorging onder "Wie is Snoopy?" of klik op deze link: bezorg informatie.

 

Betalingen en tarieven:

Betalingen dienen ten alle tijden van te voren te geschieden, tenzij u producten bij ons afhaalt die wij niet voor u hoeven te bestellen. Producten die op bestelling gaan, zijn te herkennen aan de tekst "levertijd" of "uitsluitend leverbaar tijdens onze gratis bezorg data" op de individuele product informatie pagina.
De producten van uw bestelling worden maximaal 5 dagen voor u gereserveerd. Wanneer er in die 5 dagen geen betaling bij ons binnen is gekomen, zal uw order door ons geannuleerd worden en komen de door u bestelde producten weer beschikbaar in onze verkoop voorraad.

Onze tarieven zijn altijd inclusief BTW.
Onze bezorgkosten vind u bij onze bezorg informatie. Mocht u in het buitenland wonen, dan ontvangt u na uw bestelbevestiging nog een extra mail met daarin de juiste verzendkosten.
Indien u niet uit de bezorg informatie komt, kunt u ons altijd mailen voor meer informatie.

 

Retourneren:

Aangezien wij werken met levensmiddelen en wij iedere klant willen voorzien van kwalitatief goede en verse producten, is het niet mogelijk om producten retour te brengen/sturen. Uiteraard geven wij wel de te verwachten garantie.

 

Verantwoordelijkheid:

Wij verkopen ook BARF producten. Bij het voeren van BARF producten is het van belang dat u als eigenaar voor 100% weet wat u doet. Weet u dit niet? Dan kunt u bij ons een advies consult aanvragen. Wij zullen u dan voorzien van professioneel, duidelijk advies, die aangepast is aan uw dier en uw situatie.

Wij zijn van mening dat wanneer u voor 100% weet wat u doet, u geen gevaarlijke situaties zult creƫren en BARF zonder problemen gevoerd kan worden.

U als eigenaar blijft echter ten alle tijden verantwoordelijk voor uw eigen dieren, daar wij geen (dagelijks) toezicht hebben op uw voer momenten en de gezondheid van uw dieren.

 

Privacy:

Wij verzamelen zelf GEEN gegevens en bewaren uitsluitend de gegevens die u aan ons verstrekt en die benodigd zijn om onze webshop volgens de wet te kunnen runnen. De door u verstrekte gegevens worden ook uitsluitend voor de termijn die hiervoor nodig is bewaard. Uw gegevens worden door ons aan NIEMAND anders verstrekt, dan de hieronder benoemde bedrijven en ook NIET door ons gebruikt voor reclame doeleinden, tenzij u hier uitdrukkelijk en schriftelijk toestemming voor geeft.

Voor bestellingen die per post verzonden worden, worden uw naam, adres, postcode, woonplaats, land, email adres, bestelnummer en het totale gewicht doorgegeven aan de bezorgdienst. Zonder deze gegevens kan uw pakket immers niet verzonden worden. Uitsluitend bij het zoek raken van uw pakket, wordt de inhoud van uw bestelling gecorrespondeerd zodat wij onze kosten retour kunnen krijgen.
Verder heeft uitsluitend de belastingdienst recht op inzage in onze bestel en betaal gegevens, wanneer zij hierom vragen. In onze standaard administratie die naar onze boekhouder gaat, vermelden wij uitsluitend de bedragen, uw voor- OF achternaam en het bestelnummer/factuur nummer.
Bij een overboeking naar onze rekening, komen uiteraard de gegevens die u zelf aan uw bank verstrekt, op onze afschriften te staan, welke op verzoek van de belastingdienst door de belastingdienst in te zien zijn.
Wanneer de wettelijke termijn voor het bewaren van alle gegevens met betrekking tot de belastingdienst is verstreken, zullen wij ALLE gegevens vernietigen.

Met het plaatsen van een bestelling bij ons, gaat u akkoord met de bovenstaande privacy voorwaarden.