Menu
P

Pakket bezorging:

Betreffen uw producten geen diepvries producten? Dan kunnen deze per post verzonden worden. Hiervoor hanteren wij de volgende tarieven.

Binnen Nederland:

Gewicht:

Bezorg kosten:

  0 tot 10 kilo thuisbezorgd door DHL (max. 80x60cm en 50 cm hoog)*   5,95 euro
10 tot 15 kilo thuisbezorgd door DHL (max. 80x60cm en 50 cm hoog)*   8,95 euro
15 tot 23 kilo thuisbezorgd door DHL (max. 240 Liter)* 11,95 euro

 

Bij bestellingen vanaf 39 euro excl. diepvries producten

 

 

GRATIS verzending!

 

Uiteraard zijn deze tarieven per pakket en de kilo's inclusief de doos en eventuele opvulling.
* = Afhalen op een DHL punt is ook mogelijk. Vermeld dit dan even in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces.

Voor DHL leveringen: Is uw betaling voor 12 uur bij ons binnen? Dan doen wij onze uiterste best om uw pakket de volgende dag bij u te laten bezorgen!

Verzending via Homerr is ook mogelijk en vaak goedkoper als DHL, maar de verzending duurt langer en u dient uw pakket op te halen bij een Homerr punt in uw omgeving. Homerr probeerd milieu vriendelijker te bezorgen. Grote paketten kunnen niet via Homerr. Vraag ons naar de voorwaarden.
Verzending via Post NL is op uw verzoek ook mogelijk, maar helaas moeten wij hier ver voor rijden. Daarom zullen wij bovenop de reguliere Post NL prijs, een toeslag van € 3,75 moeten berekenen.


Voor België:

Gewicht:

Bezorg kosten:

    0 tot   2 kilo thuisbezorgd door DHL (max. 80x50cm en 35 cm hoog)   9,95 euro

    2 tot 15 kilo thuisbezorgd door DHL (max. 60 Liter)

12,50 euro

  15 tot 23 kilo thuisbezorgd door DHL Euro Plus (max. 240 Liter) 16,95 euro
   

 

Bij bestellingen vanaf 39 euro excl. diepvries en brokken

 

 

5 euro korting!

 

Uiteraard zijn deze tarieven per pakket en de kilo's inclusief de doos en eventuele opvulling.

 

Woont u in een ander land? Stuurt u ons dan even een mail voor de verzendkosten. De eventuele import/Douane kosten zijn voor u.

Let op: De verzendkosten naar het buitenland worden door ons persoonlijk berekend nadat u uw bestelling heeft geplaatst! U ontvangt hier een email over, waarna u kunt betalen. Wacht dus met uw betaling tot u deze mail van ons ontvangen heeft.
Ons webshop systeem houdt helaas geen rekening met buitenlandse pakket tarieven. Uiteraard kunt u ons ook vooraf om de verzendkosten vragen.

 

Gratis bezorging voor alle goederen, waaronder diepvries producten.
(Hoofdzakelijk bedoeld voor diepvries producten).

Om de 7 tot 9 weken bezorgen wij gratis langs onze route in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland. De exacte datum, route en hoe dit werkt, wordt altijd rechts onder deze pagina en op onze Facebook pagina bekend gemaakt.

Voor deze route is het mogelijk om alle producten (ook diepvries) van onze webshop bezorgd te krijgen. Tevens is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief BULK bestellingen af te nemen. De BULK artikelen vind u ook via de knop rechts onder deze pagina.

Tip: Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van onze gratis routes: www.facebook.com/natuurlijksnoopys

Woont u in een andere provincie of niet langs de route? Stuurt u ons dan even een mail met uw wensen.

Let op! Vanwege het warme weer kunnen wij voor diepvries leveringen rond de maanden juli en augustus andere bezorg voorwaarden hebben. Zo kan het zijn dat wij vroeger rijden of een langere tijd geen leveringen doen.

Wij rijden in een auto die voorzien is van een koelsysteem in de laad ruimte!

 

Diepvries bezorging buiten de vaste route.

Heeft u eerder producten nodig? Dan berekenen wij onze reistijd. De kosten hiervoor zijn € 2,50 per 10 minuten. Dit berekenen wij van ons adres, naar uw adres en weer terug naar ons adres in Nieuwe Niedorp.

 

Afhalen in Nieuwe Niedorp:

Afhalen is uiteraard gratis en kan uitsluitend in overleg bij ons in Nieuwe Niedorp. Dat is een dorpje vlakbij Heerhugowaard, Schagen, Alkmaar en Hoorn.
Parkeren is gratis op de parkeerplaats voor onze deur.

Ons adres is:
Weidemolen 13.
1733 PA Nieuwe Niedorp.

 

NIEUW Afhalen / winkelen in De Lutte!

Just Rabbits is gevestigd in De Lutte. Dit is een dorp in Overijssel, aan de Duitse grens. U kunt hier onze "Shop in Shop" producten bekijken en kopen. Ook is het mogelijk om met Just Rabbits producten mee te bestellen of uw bestelling bij Just Rabbits te laten bezorgen en het daar af te halen.
Woont u in de omgeving De Lutte en wilt u bij Just Rabbits langs? Dan kunt u het beste even contact opnemen met Just Rabbits op telefoonnummer 06-44426046 om te kijken of er iemand aanwezig is en of de gewenste producten reeds aanwezig zijn.

 

More Details: