Menu
P

Informatie

Artikelcode:
Prijs: EUR 0,00
Verzendkosten: EUR 0.00
Voorraad: n/a

Omschrijving:

 

Natuurlijk Snoopy's is de eerste Nederlandse winkel die Terra Canis verkoopt.

Terra Canis is ook het eerste merk dat uitsluitend producten gebruikt die geschikt zijn voor menselijke consumptie.

 

Het granen- en lactose vrije Terra Canis Sensitieve hondenvoer is een lichte en zeer goed verteerbare complete voeding voor iedere hond. Terra Canis Sensitieve biedt honden met overgewicht een optimale, smakelijke voeding met weinig calorieën . Het granenvrije Terra Canis Menu is ook zeer geschikt voor honden met een allergie, epilepsie, maag-darmklachten, alvleesklier- en gewrichtsontsteking. Terra Canis hondenvoer is een volwaardige maaltijd voor honden en bestaat uit natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Het voedingsconcept van Terra Canis voldoet met z'n afwisselende receptuur aan de natuurlijke voedingsbehoeften van uw hond. Het welbewuste en met zorg klaargemaakte hondenvoer bevat natuurlijke en verse ingrediënten en maakt een optimale verzorging van uw hond mogelijk door alle noodzakelijke mineralen. De Terra Canis Menu's voor honden worden door een slagerij uit Beieren gemaakt. Deze derde generatie van het familiebedrijf heeft veel onderscheidingen en prijzen voor zijn producten gekregen. De slagerij behoort tot een van de beste in München en onderscheidt zich vooral door z'n kwaliteitsbewustzijn. Als zuiver levensmiddelenbedrijf mag het alleen levensmiddelen van goede kwaliteit opslaan, verwerken en verkopen. Dit garandeert een exclusief gebruik van uitsluitend goedgekeurde levensmiddelen-ingrediënten voor Terra Canis hondenvoer.
 

De voordelen van Terra Canis hondenvoer op een rijtje:

 • Vlees, visfilet, net als alle andere ingrediënten worden vers verwerkt, zijn van levensmiddelen kwaliteit en komen uit Duitsland.
 • Terra Canis garandeert het exclusieve gebruik van de in de samenstelling genoemde ingrediënten.
 • De zorgvuldige manier van koken (garen bij een lage temperatuur) waarborgt het behoud van de waardevolle natuurlijke vitaminen, secundaire plantenstoffen, mineralen/sporenelementen en proteïne in de hoogst mogelijke mate.
 • Door toevoeging van precies berekende hoeveelheden bio-eierschalen & mineralen wordt de voor de hond optimale calcium-fosfor-verhouding van 1,3 : 1,0 op volledig natuurlijke manier verkregen.
 • Terra Canis gebruikt consequent geen dier- en beendermeel, inferieure bijproducten, vulmiddelen, slachtafval, conserveringsmiddelen, kleur- en lokstoffen, aroma's, kunstmatige antioxidanten of andere synthetische toevoegingen en suiker.
   

De ingrediënten van Terra Canis hondenvoer (elk blik heeft een andere samenstelling, dus niet elk blik bevat bijvoorbeeld lever):

 • Spiervlees waarborgt de verzorging van het organisme door hoogwaardige proteïne en omega-6-vetzuren. Hart, kippen-, kalkoen- en konijnenmagen berekend Terra Canis ook tot het spiervlees (maag en hart zijn volgens hen puur spieren en vallen daarom volgens hun niet onder de ingewanden). In een portie vlees moet de hoeveelheid spiervlees altijd het grootste zijn, Terra Canis menu's bestaat voor het grootste deel uit spiervlees.
 • Keelvlees van lam & rund: keelvlees bestaat voor 90% uit kraakbeen en is daarmee de optimale, natuurlijke leverancier van calcium. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van het beendergestel en kraakbeen van de hond.
 • Lever: omdat de lever een ontgiftend orgaan is mag dat maar zelden en slechts in kleine hoeveelheden aan de hond gevoerd worden. Daarom verwerkt Terra Canis maar een klein beetje lever in Menu's. Er mag niet geheel van afgezien worden omdat de lever talrijke mineralen & sporenelementen bevat.
 • Het belangrijke calcium uit de beenderen van prooidieren vervangt Terra Canis voor Bio-Eierschalen. Door voor- en na-analyse kan individueel en voor ieder menu apart de voor de hond zo belangrijke calcium-fosfor-verhouding van 1,3 : 1,0 op een volledig natuurlijke manier worden verkregen.
 • Voedingsvezels in de vorm van groenten, fruit & kruiden: Voedingsvezels zijn belangrijk voor de spijsvertering, omdat ze de werking van de darmen prikkelen en de darm zuiveren. Zorgt u wel voor een beetje afwisseling omdat alle groenten en fruitsoorten verschillende vitaminen, mineralen, sporenelementen & phytaminen (secundaire plantaardige stoffen) bevatten. De menu's van Terra Canis bevatten meer dan 20 verschillende groenten, fruit en kruiden.
 • Spirulina algen (zee algen) voorzien de hond van alle belangrijke mineralen & sporenelementen (bijv. calcium, fosfor, magnesium, kalium, natrium, seleen, ijzer, koper, mangaan, zink, jodium, etc.), allemaal essentiële aminozuren, meervoudige onverzadigde vetzuren en vele belangrijke vitaminen.
 • Mineraalhoudende aarde (geneeskrachtige aarde) is rijk aan alle belangrijke mineralen & sporenelementen (bijv. calcium, fosfor, magnesium, kalium, natrium, seleen, ijzer, koper, mangaan, zink) en het levert ook alle essentiële aminozuren.
 • Koolzaadolie is met een optimale mengverhouding tussen linolzuur en linoleenzuur perfect voor een uitgebalanceerde, gezonde voeding en levert natuurlijke vitamine A en belangrijke omega-3-vetzuren.
 • Zout is een belangrijk voedingsbestanddeel voor de hond. Het zout uit het van prooidieren afgenomen zouthoudende bloed verziet de hond van talrijke mineralen - onder andere het voor de elektrolytenhuishouding zo belangrijke chloride. Terra Canis verwerkt natuurlijk en onbewerkt Andeszout, het “witte goud” van de Inka's.
 • Rozenbottel voorziet het organisme (ter ondersteuning van de eigen synthese van de hond) van natuurlijke vitamine C.

Terra Canis Hondenvoer wordt door een onafhankelijk, gerenommeerd laboratorium, dat levensmiddelen op productveiligheid test, gecontroleerd. Alle Menu's worden regelmatig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat de hoge kwaliteitsstandaard permanent nageleefd wordt. U vindt het betreffende waarmerk op alle Terra Canis etiketten.

 

Verzendkosten: binnenland: EUR 5.95
buitenland: EUR 11.75
« Nog meer natvoer | Terug | Blik deksel Silicoon »